Flessen van Glass Polymer

 

Glass Polymer is een innovatief verpakkingsmateriaal met unieke eigenschappen, die het mogelijk maakt, uw product op een nieuwe bijzondere manier te presenteren. Deze kunststof biedt een glans en transparantie die vergelijkbaar is met die van glas in kombinatie met een hoge design diversiteit. Bovendien hebben Glass Polymer producten een hoge bodem- en wanddikte. De designmogelijkheden zijn zeer veelzijdig, het is veilig in gebruik, bijna onbreekbaar en heeft belangrijke milieu voordelen.

De Glass Polymer serie biedt een exclusieve uitstraling, een grote keuze aantrekkelijke standaard flacons, onbegrensde keuze in kleuren en een hoge kleurnauwkeurigheid. Bij een minimum afname vanaf slechts 10.000 stuks is er een breed pallet aan decoratie mogelijkheden beschikbaar zoals lakken, hot stamping, zeefdruk en metalliseren.

Voor meer veeleisende producten zoals bijv. parfums bieden wij het recente innovatieve materiaal “Eastman Tritan™” Copolyester, onderdeel van de Glass Polymer range. Deze gemodificeerde grondstof van Eastman Chemical heeft dezelfde absolute transparantie en heeft een nog betere mechanische, chemische en temperatuur bestendigheid.

 

COS GLA 01

 

 info Klik hier voor meer informatie

 

 

 

Supported by Hacom Internetdiensten